Hallå på er!
Jag har just ätit mitt hembakade bröd som stått i kylen under natten och jäst, dock såg de ut som pannkakor men i ugnen hände det något med jäsningen, de blev fluffiga.
De smakade supergott med ost och jag kan unna mig bröd idag, det är bra att få i sig kolhydrater.
I dag kommer jag vara i rörelse, med att tvätta, städa och spinning.
Receptet jag har följt men undantag att jag bara använde dinkelmjöl i mitt bröd och uteslöt pumpakärnor.
Receptet hittar ni här:
Hello!
I have just eaten my homemade bread that has been in the fridge during the night and yeast, however they looked like pancakes but in the oven something happened to the fermentation, they became fluffy.
They tasted super tasty with cheese and I can treat myself to bread today, it is good to get carbohydrates.
Today I will be moving, with washing, cleaning and spinning.
The recipe I followed but excepted that I only used tinkle flour in my bread and excluded pumpkin seeds.
You can find the recipe here:
https://mittkok.expressen.se/recept/nattjasta-dinkelbrod-med-morot-pumpakarnor/


0