Jag har tagit en pause i bloggandet, det beror inte på att jag tröttnat men min vardag ser annurlunda ut, jag jobbar andra tiden, mannen är på besök i Sverige så jag prererioterar lite annat. Och o jo jag lagar mat men det blir inte tid för fina foton ,vi hugger in hungrigt i maten.
Dessutom har mina tankar varit någon annanstans, relationer har precis som solen sina fläckar. Och vi gick igenom ännu en fläck som legat där och skavt i månader.
Men man får inte glömma bort att båda kan göra misstag.
Om vi ska gå vidare till mat och fika delen, vad har det bjudits på sistone?
Vi försöker laga taginge likande rätter.
potatis, lök, morötter och kött eller kyckling med dessa indegrienser kan man göra goda grytor.
Bra kryddor att ha i är gurkmeja, vitlök, färsk ingefära, paprikapulver, salt och peppar samt en marockan som lagar grytan hahaha.
Nej då, men även om jag använder samma kryddor som maken så gör han ändå godare. Han får den där rökta smaken trotts att vi använder vanlig gryta,
Köttfärs, lök, vitlök samt krossade tomater samt de kryddor jag nämde tidigare är mycket användbart
Då kan man göra köttbullar som du tillagar i tomatsås.
Färsk koriander och persilja är gott att strö över såsen, samt en mycket god krydda spiskummin.
Ta fram fantasin, tillaga tomatsåsen i hög stekpanna sedan lägger ni ner köttbullar i såsen och låt det puttra under lock tills de är färdiga, knäck över några ägg och låt dem tillagas under lock. Servera och ät med bröd a la marockanskt!
In enlish 🔚

I have taken a break from blogging, it is not because I got tired but my everyday life looks different, I work the other time, the man is visiting Sweden so I prioritize a little different.
And oh yes I cook but it will not be time for nice photos, we are hungry in the food.
In addition, my thoughts have been elsewhere, relationships just like the sun have their spots. And we went through another spot that lay there and scuffed for months. But one must not forget that both can make mistakes.
If we are going to move on to the food and snack section, what has been offered lately? We try to cook taginge-like dishes.
Potatoes, onions, carrots and meat or chicken with these ingredients can make good pots. Good spices to bring in are turmeric, garlic, fresh ginger, paprika powder, salt and pepper as well as a Moroccan that prepares the pot hahaha. No, but even though I use the same spices as my husband, he still tastes better. He gets that smoked taste believed that we use ordinary casserole.
Minced meat, onions, garlic and crushed tomatoes as well as the spices I mentioned earlier are very useful Then you can make meatballs that you cook in tomato sauce. Fresh coriander and parsley are good to sprinkle with the sauce, as well as a very good spice cumin. Prepare your imagination, cook the tomato sauce in a high frying pan then put the meatballs in the sauce and simmer it under cover until done, crack over some eggs and allow to cook under lid. Serve and eat with bread a la Moroccan!
1